Bygga hus i Skåne

Funderar du på att bygga ett alldeles eget hus i Skåne? Att bygga ett hus kan både vara tidskrävande och energitagande. Det är många beslut som ska fattas vilket kan leda till att byggprojektet upplevs som svårare än vad det är. Därför är det viktigt att hitta en byggfirma som har rätt kompetens och kan ge dig den rådgivning du behöver under resans gång.

Åstorps Byggnads ser till att bygga hus anpassat efter dina drömmar och förutsättningar. Genom att anlita oss för att husbygge får du ett hus som är prisvärt, hållbart samt fyller de behov som du och din familj har.

Hur processen ser ut

När det kommer till att bygga ett nytt hus behöver man anlita en firma som är pålitlig och talar klarspråk. Detta för att undvika missförstånd och eventuella hinder. Därför har vi valt förtydliga hur den generella processen ser ut av att bygga ett hus genom oss.

1.Vi träffar kunden för ett första möte där vi samlar in all nödvändig information som behövs för att kunna gå vidare med byggprojektet.

2.Efter det skissas ett förslag på huset ut och priset räknas fram.

3.Sen presenteras detta inför kund

4.Om kunden godkänner förslaget fortskrider processen med projektering och ansökan om bygglov med flera.

Bygga hus i Skåne med Åstorps Byggnads

Att bygga ett hus är en stor investering rent ekonomiskt, men också en som kan höja ens livskvalité. När du väljer att bygga ditt hus genom oss får du inte bara ett hem byggt med omtanke utan också en fast punkt i din dagliga tillvaro.

Genom att anlita oss får du även allt under ett och samma tak. Vilket betyder att bara en kontaktperson tilldelas till byggprojektet, tillgång till obegränsat val av material och utförande. Något som du inte kan hitta hos den vanliga husleverantören som har begränsad valmöjlighet.

bygga hus skåne

Kontakta oss

Känner du dig osäker på vilken hustyp som passar dig och fyller just dina behov? Se då till att kontakta oss så på Åstorps Byggnads så hjälper vi dig att bygga drömhuset. Vi har utbildningarna och certifikaten som krävs för att kunna genomföra nybyggnader.

Beställ offert