Byggfirma Skåne

När det är dags för att välja en byggfirma i Skåne för ditt byggprojekt är det mycket att tänka på. Eftersom detta kan vara en kostsam och utdragen process är det viktigt att finna rätt firma att anlita. Ett bra tips är att gå på referenser från tidigare utförda arbeten.

Tack vare vår långa erfarenhet på Åstorps Byggnads kan vi erbjuda allt inom byggnation. Våra hantverkare besitter den kunskap och utbildning som krävs för att kunna leverera lyckade samt hållbara byggnadsresultat. Vi som byggfirma lägger stor vikt på kvalitet och miljö. Därför tillhandahåller vi ett eget kontrollsystem som lämnas över tillsammans med en kvalitetspärm till beställaren efter avslutat byggnadsprojekt. Allt för att du som kund ska kunna tjäna dig säker på att det vi bygger åt dig är av högsta klass och hållbarhet.

Tjänster inom bygg

Åstorps Byggnads AB kan hjälpa dig med det mesta inom byggnation. Vi utför bland annat nybyggnation, ombyggnation och tillbyggdnation med mera. Dessutom fixar vi mindre utföranden som takrenovering, fönsterbyte och fasadbyte.

Byggfirma i Skåne med försäkring

För att kunna försäkra dig som kund att du får ett väl genomfört bygge av oss tillämpar vi ansvarsförsäkring för alla ROT-arbeten. Försäkringen täcker de eventuella skador som skulle kunna uppstå i samband med bygget.

När det gäller nyproduktion så kan vi teckna en så kallad projektförsäkring. Med denna typ av försäkring kan du kontrollera och besluta om försäkringsomfattning samt upphandling med de medförsäkrade partnerna i byggprojektet.  Skulle du ha några funderingar kring våra försäkringar kan du alltid ta kontakt med oss, så hjälper vi dig.

byggfirma skåne

Kontakta oss

Vill du förnya ditt hem eller bygga ett helt nytt hus? Ta då kontakt med oss på Åstorps Byggnads. Vi kan hjälpa dig med byggnationer oavsett dess storlek. Som ett resultat av vår erfarenhet och kompetens inom byggindustrin är vi det självklara valet bland andra byggfirmor.