Stenvilla Skåne

Vill du bygga ett stenhus i Skåne från grunden har du hittat rätt byggfirma. Att bygga ett hus från grunden krävs precision, erfarenhet och tålamod. Detta egenskaper är något som våra hantverkare på Åstorps Byggnads har. Som ett resultat av vår goda kundservice och att vi sätter uppdragsgivarens önskemål i första rum kan du som kund alltid känna dig trygg hos oss.

När du väljer att anlita oss för bygget av ditt hus kan du förvänta dig att vi finns där genom hela resan. Våra kunniga arkitekter står till ditt förfogande och hjälper dig att visualisera dina drömmars hus. Utöver detta kan vi förenkla själva start momentet av bygget genom att ansöka om bygglov åt dina vägnar. Vi kan nämligen göra allt i kundens namn om denne väljer att göra oss till deras ombud. Kort sagt kan vi assistera dig med ansökningar till sista byggsten.

Fördelar med att bygga en stenvilla

Att bygga en stenvilla på sin tomt har sina fördelar. Ett korrekt byggt stenhus håller länge, kräver minimalt underhåll och har ett vackert utseende. Jämför man med ett trähus är chanserna för mögelproblem små och huset är lufttätt. Tätheten minskar också på förlusten av varmluft genom väggarna. I sin tur bidrar detta till att värmekostnaderna minskar för huset.

Ytterligare en fördel är att materialet sten har en viss tröghet för uppvärmning och nedkylning. Det betyder att byggnaden har ett bra inomhusklimat oavsett om det är vinter eller sommarsäsong.

stenvilla skåne

Kontakta oss stenhus i Skåne

Om du letar efter en byggfirma som kan förverkliga dina drömmar kring ett stenhus i Skåne, ta kontakt med oss på Åstorps Byggnads. Med år av erfarenhet, materialkunskap och personlig kundservice kan vi garantera att du som kund blir nöjd med resultatet. Skulle du ha några frågor kring bygget av stenvilla eller någon av våra andra tjänster tveka inte att lyfta luren och slå oss en signal!