Tillbyggnad Skåne

Vill du ansluta en byggnad till ditt hus eller öka din boyta genom tillbyggnad i Skåne? Då ska du höra av dig till oss på Åstorps Byggnads så hjälper dig. Eftersom det är ett stort beslut att bygga ut bostaden är det viktigt att du väljer en firma med god erfarenhet och rätt kompetens.

Genom att anlita oss får ni en byggfirma som har lång erfarenhet inom byggindustrin och lovar att alltid leverera ett arbete av högsta kvalité.

Tillbyggnad i Skåne– olika typer

Anledningarna till att man ansluter en tillbyggnad till sitt hem kan variera. Till exempel att man vill utöka bostadens yta med ett extra rum, bygga ett garage eller ett förråd för förvaring. Oavsett vilken sorts tillbyggnad du vill ha konstruerad kan vi hjälpa dig. Tillsammans med våra arkitekter kan vi ta fram en visuell ritning på hur utbyggnaden ska se ut samt vilka behov och önskemål som den ska uppfylla.

Tillbyggnad eller påbyggnad?

Dessa begrepp kan upplevas som nära besläktade med varandra, men det finns faktiskt en markant skillnad. Tillbyggnad är en byggnadskomponent som ansluts husets eller villans grund detta till skillnad från en påbyggnad där en beståndsdel placeras ovanpå en existerande konstruktion.

Fördelar med tillbyggnation

Att upprätta en tillbyggnad tillför en hel del förmåner. Det kan vara så att man inte längre vill leva i ett trångbott boende, behöver ett hemmakontor eller ett uterum att umgås i. Förutom att ett nytt rum kan utöka ens yta där hemma kan det också bidra med ljusinsläpp, möjlighet till förvaring och avkoppling.

tillbyggnad skåne

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar kring tillbyggnad av din bostad? Då är du varmt välkommen att slå en signal eller mejla oss på Åstorps Byggnads. Vi besitter kompetensen för att hjälpa dig med bygglov, planering till färdig tillbyggnad. Med andra ord kan vi se till att förverkliga just dina drömmar kring utbyggnad av ditt hem.