Totalentreprenad hus Skåne

Det smidigaste sättet att bygga ett hus idag är med totalentreprenad. Denna entreprenadform innebär att du som kund bara skriver avtal med en enda entreprenör. Skriver du ett kontrakt med oss på Åstorps Byggnads tar vi ansvar för avtal med eventuella underleverantörer.

Kort sagt får du full kontroll på utgifterna, hur bygget fortlöper och undviker dolda utgifter samt slipper obehagliga överraskningar. Dessutom ser vi till att hjälpa dig med kontakt av aktuell kommun och ansökan för bygglov. Genom att välja en totalentreprenad sparar du både tid, pengar och kan känna dig trygg att vi tar ansvar för bygget av ditt hus.

Nyckelfärdigt hus

Att köpa ett nyckelfärdigt hus är lämpligt för dig som vet hur du vill att ditt hus ska se ut, men saknar kunskapen och tiden att kunna bygga ett.  Det är ett smidigt sätt att köpa ett hus på då vi ansvarar för hela bygget samt att vi ser till att det är färdigt inför inflyttningsdatumet. När inflyttningen ska ske lämnar vi över nyckel till dig.

Fördelarna med totalentreprenad av hus

Totalentreprenad är en totallösning där vi som byggfirma tar fullt ansvar av byggprojektet. Du som kund kan alltså känna dig trygg med att kostnaden av husbygget är reglerarat till ett fastpris. Även om du skulle vilja ha tilläggsbeställningar som extra markarbeten på tomten kommer du även att få pris på dessa.

Den främsta fördelen med totalentreprenad som tidigare nämnt är att du slipper teckna kontrakt med ett flertal hantverkare och underleverantörer. Det ger dig tid till att fokusera på annat och kunna följa processen från husritning till färdig byggnad.

Garantier och försäkringar

Åstorps Byggnads vill att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker när du anlitar oss för totalentreprenad av hus. Därför lämnar vi alltid garantier som boverket kräver. Med andra ord en garanti på 10 år från det att slutbesiktning har genomförts.

totalentreprenad hus skåne

Kontakta oss

Går du i tankar om att skaffa ett hus med hjälp av totalentreprenad? Ta då kontakt med oss på Åstorps Byggnads så bokar vi in ett möte med dig. Skulle du hellre vilja ha svar på funderingar kring någon av våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mejl.